Terso TV: Uitzending 2 “We gaan Paintballen”

Terso TV: Uitzending 2 “We gaan Paintballen”

Nadat de tent is ingericht, de eerste activiteiten zijn gedaan en er goed is geslapen staan de volgende activiteiten op de planning.

Vandaag wordt er meegedaan aan het paintballen met MooiWeer. De dames worden door vaste taxichauffeur Joop Schermij van Yellow Cab naar het paintball centrum gebracht. Daar staan de heren en dame van MooiWeer al voor hen klaar om het één en ander uit te leggen.

’s Middags worden er inkopen gedaan bij de Coop in Midsland. De jongeren van Camping Terpstra zijn vaste klant bij de Coop en er rijden dan ook geregeld winkelkarretjes vanaf de supermarkt richting de camping. Ook de dames hebben een winkelkar weten te bemachtigen zodat de boodschappen voor de barbecue gehaald kunnen worden.

Bekijk hieronder de tweede uitzending van Terso TV:

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos