Peter van Riessen “Een echte cultheld op Terschelling”

Peter van Riessen “Een echte cultheld op Terschelling”

Peter van Riessen, wie kent hem niet. Wanneer je op camping Terpstra bent geweest kun je hem niet hebben gemist.

De hele zomer lang, 7 dagen per week zorgt Peter ervoor dat de fietsen op de camping weer netjes staan, de camping schoon blijft en er orde wordt gehouden.  Geweldig vindt hij het werk, de sfeer op de camping en vooral de jongeren: “Door hen blijf ik zelf ook nog jong!”

Drie jaar geleden heeft de cameraploeg van WaddupTV Peter al een keer geïnterviewd. Nog steeds krijgt hij van verschillende mensen reacties over dat interview. Het interview is toen zo’n 14.000 keer bekeken. Vandaar dat het tijd was om opnieuw met Peter in gesprek te gaan voor TersoTV. Wanneer Peter begint te praten is het niet één twee drie weer stil. Geweldige verhalen komen naar boven over avonturen die hij heeft meegemaakt.

Het verzamelen van de bierflesjes heeft plaatsgemaakt voor het ordenen van de fietsen en het schoonhouden voor de camping. Naast deze activiteiten is Peter ook burgemeester van Midsland. Hoe dit is onstaan? En wat hem nog meer bezig houdt? Bekijk onze reportage over dé “held” van Camping Terpstra en Terschelling!

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos