Marlou Wigarda “Hoorde goede verhalen over Terschelling”

Marlou Wigarda “Hoorde goede verhalen over Terschelling”

Mijn naam is Marlou Wigarda, ben zestien jaar en kom uit Didam, Dit jaar ga ik voor het eerst naar Terschelling toe.

Ik houd ervan om leuke dingen te doen met vriendinnen zoals shoppen en uitgaan. Daarnaast ben ik ook sportief, ik volleybal namelijk bij volleybalvereniging Victoria in Didam. Vanaf september ga ik helpende zorg studeren aan het MBO in Doetinchem.

Hoe omschrijven vrienden jou: “Ik ben een gezellig type, betrouwbaar en erg spontaan.”

Ik kijk erg uit naar de vakantie op Terschelling, vooral lekkere weer, leuke activiteiten doen en nieuwe mensen ontmoeten! Waarom Terschelling? We wilden graag met vriendinnen op vakantie en hoorden veel leuke/goede verhalen over het eiland en de camping.

Wat ga je sowieso doen op Terschelling?: “Veel uitgaan!!”

De hele dag voor de tent zitten vind ik niks, vandaar dat we al wat leuke activiteiten hadden bedacht voor de vakantie. Nu we meedoen met Terso TV gaan we nog veel meer leuke activiteiten doen dan we hadden gepland! Zelf hadden we al bedacht om scooters te gaan huren en andere leuke activiteiten te doen en dankzij Terso TV staan al deze dingen op het programma tijdens onze vakantie, we hebben er veel zin in!

 

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos