Manon Witjes ziet Terschelling als een “perfecte vakantie”

Manon Witjes ziet Terschelling als een “perfecte vakantie”

Mijn naam is Manon Witjes, ben 17 jaar en woon in Didam.

Dit jaar heb ik mijn GT diploma gehaald en vanaf september ga ik beginnen met een horeca opleiding!
In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn vriendinnen en gaan we shoppen of andere leuke dingen doen zoals uitgaan. Mijn vriendinnen omschrijven mij als: aardig, gezellig en spontaan. Voor Terschelling ging ik altijd naar Turkije op vakantie.

Een perfecte vakantie voor mij is veel mensen ontmoeten, veel leuke dingen doen en heel veel lachen! Ik heb voor Terschelling gekozen omdat ik net als Marlou veel positieve verhalen heb gehoord over Terschelling en dat wilde ik nou wel eens in het echt ervaren.

Wat gaat ervoor zorgen dat jij je ultieme vakantie gaat beleven? “We gaan veel nieuwe leuke mensen ontmoeten en veel leuke activiteiten doen in plaats van de hele dag bij de tent zitten. Op de planning staan activiteiten als paardrijden en een scooter huren. Dankzij Terso TV gaan we naast deze activiteiten nog veel meer leuke activiteiten doen!

Ik ben nog nooit op een vakantie als deze geweest dus ik ben heel benieuwd hoe ik dat ga vinden. Meestal ging ik naar een hotel in Turkije, dat was heel anders dan met vriendinnen op vakantie.
Van de vakantie van Terschelling verwacht ik veel plezier hebben samen, veel leuke dingen doen, nieuwe mensen ontmoeten en veel uitgaan natuurlijk!

Ik denk dat Camping Terpstra een gezellige camping is, met aardig personeel en waar alles top geregeld is! Samen met mijn vriendinnen heb ik voor Terso TV gekozen omdat het ons leuk leek om een keer wat anders te doen en we vinden het leuk om aan een nieuw programma mee te doen. Daarnaast kijken we erg uit naar alle activiteiten die we gaan doen tijdens de vakantie.

1 comment
rudybouma
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

  • Anoniem
    27 juli 2015, 14:28
    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos