Anouk Clappers “Veel nieuwe mensen ontmoet”

Anouk Clappers “Veel nieuwe mensen ontmoet”

Mijn naam is Anouk Clappers, ben 16 jaar oud en woon in Didam. Twee maanden geleden ben ik geslaagd voor mijn VMBO diploma en nu ga ik mij opmaken voor en nieuw avontuur op het MBO.

In het dagelijks leven ga ik vooral met vriendinnen om, gezellige dingen doen zoals shoppen en uitgaan!

Vrienden beschrijven mij als gezellig en behulpzaam. Het gekste verhaal wat ze altijd over mij vertellen is dat ik een keer tijdens het uitgaan dacht dat ik Manon tegen kwam, haar een knuffel gaf maar toen bleek het Manon helemaal niet te zijn. Ik had dus per ongeluk een wildvreemd iemand zomaar een knuffel gegeven.

Mijn perfecte vakantie is genieten van de zon samen met vriendinnen. Ik heb voor Terschelling gekozen omdat ik veel goede verhalen had gehoord over het uitgaan en de camping, dat wou ik zelf ook wel een keer testen of het echt zo leuk is.

Wat gaat ervoor zorgen dat jij je ultieme vakantie gaat beleven? “Mijn vriendinnen!”

Op Terschelling willen we graag een scooter gaan huren zodat we het eiland kunnen verkennen, daarnaast gewoon heel veel leuke dingen doen! Ik verwacht van Terschelling veel gezelligheid en leuke nieuwe mensen ontmoeten tijdens het uitgaan en op de camping.

Wat verwacht je van camping Terpstra? “Een leuke camping met gezellige mensen, en dat het personeel aardig is!

Tijdens mijn vakantie op Terschelling ga ik sowieso zwemmen in de Noordzee, uitgaan en leuke activiteiten doen. We hebben voor Terso TV gekozen omdat het ons een erg leuke ervaring leek om een keer mee te doen aan een programma zoals dit.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos