Aafke gaat voor een onvergetelijke vakantie

Aafke gaat voor een onvergetelijke vakantie

Mijn naam is Aafke Straatsma, ben 17 jaar oud en woon in Didam. Momenteel volg ik een opleiding aan de VAVO.

In het dagelijks leven houd ik ervan om samen te zijn met mijn vriend en chillen met vrienden en vriendinnen. Daarnaast ga ik graag winkelen en werk ik veel. Vriendinnen omschrijven mij als een sociaal en rustig persoon.

Wat is het gekste wat jij tijdens een vakantie hebt meegemaakt? “Er was een dronken man in Mallorca toen ik zelf nog wat jonger was en ik toen heb ik om de domste dingen gelachen die de dronken man deed en wat hij zei.”

Een perfecte vakantie voor mij is lekker weer, een zwembad en natuurlijk het strand! Ik heb voor Terschelling gekozen omdat ik veel positieve verhalen hoorde van verschillende mensen dus het was een aanrader om naar Terschelling te gaan.

Wat gaat ervoor zorgen dat jij je ultieme vakantie gaat beleven? “Gezelligheid met mijn vriendinnen en natuurlijk lekker weer! En meedoen aan jullie programma!”

Op de planning voor de vakantie staan uitgaan, naar het strand en meedoen aan jullie programma en alle activiteiten. Ik ben hiervoor nog nooit op zo’n vakantie geweest dus ben benieuwd hoe ik het ga vinden.

Ik verwacht van onze vakantie op Terschelling dat deze onvergetelijk wordt en dat we allemaal leuke dingen gaan doen. Mijn verwachtingen van camping Terpstra zijn dat het allemaal goed geregeld is, zodat we nog een keer terug gaan komen! We hebben gekozen voor Terso TV omdat het ons een leuke kans leek, die je denk ik nooit meer zult krijgen.

Wat ga je sowieso doen als je op Terschelling bent? “Zonnen als de zon er is natuurlijk!”

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos